Baghet decorativ

Şprosele (ramele) la ferestre sunt un decor stilat, reprezentând elemente separate, montate între geamurile ferestrei termopan sau direct pe suprafața sa. Aceste elemente sunt realizate sub formă de împletituri rafinate, inspirate de tehnica vitrajului.

În mod obișnuit, şprosele instalate în ferestrele termopan sunt fabricate din aliaj de aluminiu, dar pot fi realizate și din materiale sintetice (plastic, acril, polimeri) sau materiale naturale (lemn).

Ferestrele termopan cu rame decorative devin un element indispensabil în amenajarea fațadelor clădirilor istorice în stil retro.

Încorporate

Aranjamentul în interiorul ferestrei termopan va împărți spațiul deschiderii de lumină în părți, atenuând tranzițiile. În cazul ferestrelor mari, va adăuga o eleganță suplimentară.

Important: Plăcile interioare de PVC pot fi vopsite în nuanțe care să se potrivească culorii structurii.

Exterioare

Elementele decorative – un adaos estetic pentru ferestrele din plastic de calitate. Prin instalarea elementelor decorative în încăperi, se poate întări atmosfera de confort: ferestrele în interior vor arăta mai estetic.

Important: Elementele decorative exterioare pentru PVC pot fi laminate în conformitate cu culoarea construcției.

Paleta de culori

Încorporate: În componența geamului termopan pot apărea baghete decorative în nuanțe variate – de la alb tradițional la culori, oferind o gamă extinsă de soluții și variante de design. Acest lucru permite satisfacerea preferințelor și stilurilor individuale, asigurând diversitate în designul ferestrelor.

Paleta de culori

Exterioare: La fel ca și în cazul ferestrelor laminate, baghete decorative pot avea culori diferite pe fiecare parte. De exemplu, o soluție interesantă este atunci când partea interioară a baghetului decorativ are culoarea suprafeței interioare a ferestrei, iar cea exterioară corespunzător suprafeței exterioare. Astfel de baghete decorative sunt utilizate, de exemplu, la ferestrele cu laminare pe o singură parte.

Ferestre
Uși
Portale
Accesorii
Colectăm cookie-uri pentru a analiza traficul și performanța site-ului nostru web;
Nu colectăm niciodată date personale
Accept