Echipare

Grilele "STARAX", "HETTICH", "SIGE"
сетки для кухни
сетки для кухни
сетки для кухни
сетки для кухни
Mecanisme de ridicare "BLUM", "GTV", "KESSEBOHMER"
kitchen-lift
kitchen-lift
kitchen-lift
kitchen-lift
Iluminare cu LED "REJS" și altele
кухонное LED освещение
кухонное LED освещение
кухонное LED освещение
кухонное LED освещение
Aparate încorporabile "FRANKE", "SMEG", "CANDY", "ELICA", "ELLECI"
kitchen-tech
kitchen-tech
kitchen-tech
kitchen-tech
kitchen-tech
kitchen-tech
kitchen-tech
kitchen-tech
Mânere "HETTICH", "CITTERIO", "GAMET" și altele
manele
manele
manele

Bucătăria la comandă

Avantaj-AV vă aduce mobilier de bucătărie rafinat, acoperind mai multe direcții cheie de stil: modern, clasic, neoclasic și avangardist. Compania noastră se străduiește să satisfacă cele mai rafinate gusturi ale clienților, oferind soluții unice și elegante pentru interiorul bucătăriei.

Indiferent de stilul ales, Avantaj-AV garantează o calitate înaltă a producției, îndeplinind cele mai ridicate standarde și creând mobilier de bucătărie care va bucura ochiul și va îndeplini funcționalitatea pe parcursul multor ani. Scopul nostru este să transformăm visele clienților în realitate, oferind soluții unice și irepetabile pentru interiorul bucătăriei lor.

Clasică

În stilul clasic, mobilierul nostru de bucătărie capătă eleganță și rafinament. Formele clasice, detalii sofisticate și materiale de înaltă calitate creează o atmosferă de eleganță tradițională. Aceste bucătării sunt menite să celebreze principiile eterne ale designului și să aducă rafinament în viața de zi cu zi.

Modern

În stilul modern, cream bucătării inspirate de ultimele tendințe în design. Linii curate, materiale inovatoare și funcționalitate se îmbină pentru a crea un spațiu contemporan pentru gătit și socializare. Folosim tehnologii avansate și materiale moderne pentru a asigura stil și practicitate.

Neoclasică

Neoclasică în interpretarea Avantaj-AV reprezintă o combinație simbiotică a elementelor moderne și clasice. Îmbinarea formelor armonioase, detaliilor sofisticate și soluțiilor inovatoare creează interioare de bucătărie unice, capabile să satisfacă chiar și cei mai pretențioși clienți.

Avangardă

Bucătăriile de avangardă de la Avantaj-AV propun soluții de design originale și îndrăznețe. Forme inovatoare, materiale neconvenționale și combinații cromatice originale accentuează individualitatea și creativitatea fiecărui client.

Galerie
Bucătărie
Dressing
Modulară
Dormitor
Baie
Colectăm cookie-uri pentru a analiza traficul și performanța site-ului nostru web;
Nu colectăm niciodată date personale
Accept