Noutăți

Confort ușor de întreținut

By ianuarie 6, 2020 februarie 12th, 2020 No Comments

Profitați de manipularea și întreținerea minime. Întrucât nimeni nu își dorește să petreacă foarte mult timp curățând și întreținând ferestrele, ferestrele noastre vă asigură confort deosebit deoarece: ferestrele sunt proiectate să reziste solicitărilor ridicate,  dar și ploii, zăpezii, murdăriei, prafului, precum și deschiderii și închiderii regulate a ferestrelor și ușilor. Ferestrele REHAU sunt prevăzute cu o suprafață deosebită. Curățarea obositoare, care necesită mult timp este o chestiune de domeniul trecutului. De astăzi, veți curăța cu ușurință, folosind apă. Astfel, vă rămâne mai mult timp pentru alte activități.

  • Vă doriți ferestre ușor de întreținut? Ramele ferestrelor noastre ies în evidență datorită unei suprafețe deosebite. Aceasta conferă ferestrelor o strălucire nobilă și este deosebit de netedă. Astfel, murdăria și praful au doar o suprafață mică de atac.
  • Nu aveți timp pentru lucrări de întreținere? Nu trebuie să vă petreceți timpul nici vopsind sau cu lucrările de întreținere. Este suficient să puneți o picătură de ulei pe componentele mobile și să întrețineți garniturile de etanșare folosind silicon.

Prin tehnologia HDF (finisaje HD) se obțin suprafețe semnificativ mai netede, pe care murdăria nu se depune ușor.

Datorită structurilor mai grosiere, murdăria se poate acumula mai uşor în adâncituri şi este greu de îndepărtat.

Siguranță, îngrijire și întreținere

Leave a Reply