Noutăți

Ferestre Rehau-confort ușor de întreținut

By ianuarie 6, 2020 mai 11th, 2020 No Comments

Cu ferestrele PVC profitați de manipulare și întreținere minime. Întrucât nimeni nu își dorește să petreacă foarte mult timp curățând și întreținând ferestrele.  Ferestrele noastre vă asigură confort deosebit deoarece sunt proiectate să reziste solicitărilor ridicate a factrilor naturi: ploii, zăpezii, murdăriei, prafului, precum și deschiderii și închiderii regulate a ferestrelor și ușilor. Ferestrele REHAU  curate, strălucitoare cu suprafețe netede se datoreză tehnologiilor moderne. Curățarea obositoare, care necesită mult timp este o chestiune de domeniul trecutului. De astăzi, veți curăța cu ușurință, folosind apă. Astfel, vă rămâne mai mult timp pentru alte activități.

  • Vă doriți ferestre ușor de întreținut? Ramele ferestrelor noastre ies în evidență datorită unei suprafețe deosebite. Aceasta conferă ferestrelor o strălucire nobilă și este deosebit de netedă. Astfel, murdăria și praful au doar o suprafață mică de atac.
  • Nu aveți timp pentru lucrări de întreținere? Nu trebuie să vă petreceți timpul nici vopsind sau cu lucrările de întreținere. Este suficient să puneți o picătură de ulei pe componentele mobile și să întrețineți garniturile de etanșare folosind silicon.

Tehnologia Rehau de finisare extrem de netedă, High Definition Finishing (HDF), respinge murdăria, este ușor de îngrijit și asigură cea mai bună rezistență la intemperii.

Datorită structurilor mai grosiere, murdăria se poate acumula mai uşor în adâncituri şi este greu de îndepărtat.

Siguranță, îngrijire și întreținere

Leave a Reply