Echipare

Sisteme culisante "TopLine HETTICH", "ACCORD", "BRAUNI", "SKM"
sisteme de culisare
sisteme de culisare
sisteme de culisare
sisteme de culisare
sisteme de culisare
sisteme de culisare
sisteme de culisare
sisteme de culisare
Iluminare cu LED "REJS" și altele
wardrobe-led
wardrobe-led
wardrobe-led
wardrobe-led
Mânere "HETTICH", "CITTERIO", "GAMET" și altele
manele
manele
manele

Dressing și dulapuri

Mobilier pentru dressing și dulapurile reprezintă produse de înaltă calitate, fabricate din materiale de la producători de top de PAL și MDF, cum ar fi “EGGER”, “SKIN” și “CLEAF”. Aceste companii sunt cunoscute pentru controlul lor strict al calității, tehnologiile inovatoare și durabilitatea materialelor lor.

Ne mândrim că oferim clienților noștri nu doar soluții estetice, ci și soluții de încredere pentru dressing și dulapuri. Selectăm cu atenție materialele pentru a crea mobilier care să reziste mult timp și să-și păstreze aspectul inițial. Utilizând PAL și MDF de la “EGGER”, “SKIN” și “CLEAF”, asigurăm o rezistență ridicată la deteriorare, umiditate și alte influențe externe.

Feroneria pe care o alegem pentru produsele noastre este, de asemenea, un element-cheie al calității lor. Colaborăm cu principalii producători europeni de feronerie, precum “BLUM”, “HETTICH”, “HOPMAN”, “HAFFELE” și mulți alții. Aceste companii sunt cunoscute pentru fiabilitatea lor și soluțiile inovatoare în domeniul feroneriei de mobilier.

Dulapurile și șifonierele noastre nu sunt doar funcționale, ci se integrează ușor în orice interior datorită varietății de finisaje și soluții de design. Indiferent dacă aveți nevoie de o șifonier spațioasă pentru depozitarea hainelor sau un dulap elegant pentru sufragerie, vă garantăm o calitate remarcabilă și satisfacția așteptărilor dvs.

Clasică

Stilul clasic în dressing-urile și dulapurile noastre reflectă valori eterne și rafinament. Finisajele în lemn, detalii sofisticate și proporții armonioase creează mobilier care îmbrățișează tradițiile și conferă interiorului o eleganță durabilă.

Modern

Mobila noastră în stil modern adună inovația cu eleganța. Linii curate, forme minimaliste și utilizarea materialelor moderne creează un spațiu în care funcționalitatea se îmbină cu un design elegant. Modernul de la Avantaj-AV reprezintă o incarnare contemporană a confortului și esteticii.

Neoclasică

Neoclasicismul în mobilierul Avantaj-AV îmbină eleganța stilului clasic cu elemente moderne. Forme rafinate, linii grațioase și detalii subtile creează un interior care personifică gustul sofisticat și statutul.

Avangardă

Mobila noastră în stil avangard propune soluții de design îndrăznețe și originale. Utilizarea formelor neconvenționale, experimentele cu materiale și elementele decorative originale creează mobilier care se remarcă și accentuează individualitatea interiorului.

Galerie
Bucătărie
Dressing
Modulară
Dormitor
Baie
Colectăm cookie-uri pentru a analiza traficul și performanța site-ului nostru web;
Nu colectăm niciodată date personale
Accept