Echipare

"Siegenia"

Feroneria Siegenia – încarnarea fiabilității și inovației în lumea sistemelor de ferestre. Combinarea unei rezistențe remarcabile cu un design inteligent asigură siguranța, ușurința în utilizare și o ventilație optimă. Materialele de înaltă calitate garantează durabilitatea, făcând feroneria Siegenia o alegere ideală pentru construcțiile moderne de ferestre.

Mânere Hoppe, GU, Roto.
window handle
window handle
window handle
window handle
window handle
window handle
window handle
window handle
window handle
window handle
window handle
window handle

Ferestre din lemn roșu meranti

Bine ați venit în lumea elegantă și durabilă a ferestrelor de la compania Avantaj-AV. Ferestrele noastre din lemn natural de culoare roșie “Meranti” reprezintă o combinație perfectă între rafinament și funcționalitate, aducând căldură și confort în casa dvs.

“Meranti” este o specie exotică de lemn, cunoscută pentru rezistența și frumusețea sa. Specialiștii noștri stăpânesc arta prelucrării acestui material pentru a crea ferestre ce îmbină stilul cu durabilitatea. Ferestrele “Meranti” dispun de proprietăți de izolare termică remarcabile, contribuind la economisirea energiei și asigurând confortul în casa dvs. pe tot parcursul anului.

Compania Avantaj-AV acordă atenție fiecărui detaliu, începând de la alegerea materiilor prime de înaltă calitate și până la instalarea profesională a ferestrelor. Produsele noastre trec printr-un riguros control al calității, garantând o durată lungă de utilizare și menținerea aspectului lor inițial.

Ferestrele “Meranti” nu sunt doar funcționale, ci și estetice. Frumusețea naturală a lemnului adaugă șarm și stil interiorului dvs., transformând fiecare fereastră într-o operă de artă unică. Achiziționând ferestre de la Avantaj-AV, investiți în prosperitatea pe termen lung a casei dvs. Ne mândrim cu furnizarea calității excepționale, serviciilor profesionale și abordării individuale față de clienți. Încredințați-ne, pentru a crea o atmosferă de căldură și stil în casa dvs. cu ferestrele noastre din lemn natural “Meranti”.

Eficiența energetică

Utilizarea tehnologiilor avansate și a materialelor de înaltă calitate asigură o izolație termică eficientă, conducând la reducerea consumului de energie și economii financiare.Ecologicitate

La baza ferestrelor din lemn stă lemnul natural. Toate materialele utilizate în procesul de prelucrare sunt ecologice, păstrează proprietățile lemnului și sunt complet inofensive. Produsele noastre pot fi utilizate în spitale, grădinițe și apartamente cu copii mici.

O gamă largă de design

Variația culorilor și formelor vă oferă posibilitatea de a conferi un caracter unic spațiului dvs. de fereastră, în concordanță cu preferințele și stilul interior.


Material natural

Lemnul este un material de construcție excelent cu caracteristici fizice înalte. Datorită densității reduse, lemnul asigură un schimb excelent de aer în interior. Porozitatea ridicată a lemnului asigură o conductivitate termică redusă.
Galerie

Caracteristicile ferestrelor termopan

4 / 24 / 4Low-E Sticlă de 4 mm / distanță de 24 mm / sticlă de 4 mm cu acoperire Low-E
4 / 10 /4 / 10 / 4Low-E Sticlă de 4 mm / distanță de 10 mm / sticlă de 4 mm / distanță de 10 mm / sticlă de 4 mm cu acoperire Low-E
6tr. / 20 / 6tr.Low-E Sticlă triplex 3+3 mm / distanță 20 mm / sticlă triplex 3+3 mm cu acoperire Low-E
4iz. / 10 /4 / 10 / 4Low-E Sticlă de 4 mm cu acoperire izosol / distanță 10 mm / sticlă 4 mm / distanță 10 mm / sticlă 4 mm cu acoperire Low-E
Euro - 60
Euro - 70
Synego
Geneo
Wood
Colectăm cookie-uri pentru a analiza traficul și performanța site-ului nostru web;
Nu colectăm niciodată date personale
Accept