Echipare

"Siegenia"

Feroneria Siegenia – încarnarea fiabilității și inovației în lumea sistemelor de ferestre. Combinarea unei rezistențe remarcabile cu un design inteligent asigură siguranța, ușurința în utilizare și o ventilație optimă. Materialele de înaltă calitate garantează durabilitatea, făcând feroneria Siegenia o alegere ideală pentru construcțiile moderne de ferestre.

Mânere Hoppe, GU, Roto.
window handle
window handle
window handle
window handle
window handle
window handle
window handle
window handle
window handle
window handle
window handle
window handle

Ferestre Rehau Euro Desing 60

Avantaj-AV este încântat să vă prezinte profilul REHAU EURO DESIGN 60 – incarnarea calității și inovației germane în lumea sistemelor de ferestre. Acest profil reprezintă soluția ideală pentru cei care apreciază estetica, fiabilitatea și eficiența energetică ridicată.

REHAU EURO DESIGN 60 este creat cu utilizarea tehnologiilor și materialelor de ultimă generație, asigurând o durată lungă de viață și o performanță excelentă. Ne mândrim că oferim clienților noștri produse conforme celor mai înalte standarde de calitate.

Acest profil dispune de o izolație termică excelentă, contribuind la reducerea consumului de energie și economisirea cheltuielilor de încălzire. În plus, sistemul de ventilație asigură un acces constant la aer proaspăt, creând un spațiu intern confortabil și sănătos.

REHAU EURO DESIGN 60 se remarcă și prin designul său elegant și modern, perfect integrat în orice stil arhitectural. O gamă largă de culori și finisaje vă permite să alegeți varianta optimă, în concordanță cu gusturile și preferințele dvs.

La Avantaj-AV, oferim o gamă completă de servicii legate de instalarea sistemelor de ferestre pe baza profilului REHAU EURO DESIGN 60. Specialiștii noștri au o experiență extinsă în acest domeniu și sunt pregătiți să vă ofere consultanță profesională și montaj de calitate.

Alegeți REHAU EURO DESIGN 60 de la Avantaj-AV – alegerea oamenilor moderni, care apreciază confortul, stilul și eficiența. Asigurați-vă că locuința dvs. beneficiază de o protecție solidă și de atractivitate estetică cu sistemele noastre de ferestre de cea mai înaltă calitate.

Eficiența energetică

Utilizarea materialelor de primă clasă și a tehnologiilor avansate garantează o izolare termică eficientă, ceea ce duce la un consum mai mic de energie și la economii ale fondurilor dvs.

Compatibilitate cu mediul

Sistemul REHAU EURO DESIGN 60 este creat în conformitate cu standardele moderne de siguranță a mediului, ceea ce îl face o soluție responsabilă pentru cei care respectă principiile îngrijirii mediului.

O gamă largă de design

Datorită varietății de culori și forme, veți putea da un caracter individual spațiului ferestrei dvs., subliniind conformitatea acestuia cu preferințele și stilul interior.

Rezistenta si durabilitate:

Profilul este rezistent la timp, condițiile meteorologice și radiațiile ultraviolete, asigurând o durată lungă de viață fără deteriorarea calității.
Galerie

Caracteristicile EURO DESIGN 60

Adâncime structurală (montare) 60 mm.
Numărul de camere din profil 3 camere
Grosimea structurii (cadru + cercevea) 117 mm.
Coeficientul de transfer termic Uf = 1,6 Вт/m²К
Coeficientul de rezistență la transferul de căldură Rf = 0,65 m²К/Wt
Izolare fonică Rw,P = 41 dB
Securitate antiefracție până la clasa RC2 conform ENV 1627
Respirabilitate Clasa 4 conform EN 12207
Rezistența la apă până la clasa 9A conform EN 12208
Sigiliu EPDM 2 contururi ale sigiliului pronaos
Grosimea maximă a ferestrei cu geam dublu 24 - 32 mm.

Caracteristicile ferestrelor termopan

4 / 24 / 4Low-E Sticlă de 4 mm / distanță de 24 mm / sticlă de 4 mm cu acoperire Low-E
4 / 10 /4 / 10 / 4Low-E Sticlă de 4 mm / distanță de 10 mm / sticlă de 4 mm / distanță de 10 mm / sticlă de 4 mm cu acoperire Low-E
6tr. / 20 / 6tr.Low-E Sticlă triplex de 3+3 mm / distanță de 20 mm / sticlă triplex de 3 + 3 mm cu acoperire Low-E
4iz. / 10 /4 / 10 / 4Low-E Sticlă acoperită izosol de 4 mm / distanță de 10 mm/sticlă de 4 mm/distanță de 10 mm / sticlă acoperită cu E scăzut de 4 mm
Euro - 60
Euro - 70
Synego
Geneo
Wood
Colectăm cookie-uri pentru a analiza traficul și performanța site-ului nostru web;
Nu colectăm niciodată date personale
Accept