Echipare

"Siegenia"

Feroneria Siegenia – încarnarea fiabilității și inovației în lumea sistemelor de ferestre. Combinarea unei rezistențe remarcabile cu un design inteligent asigură siguranța, ușurința în utilizare și o ventilație optimă. Materialele de înaltă calitate garantează durabilitatea, făcând feroneria Siegenia o alegere ideală pentru construcțiile moderne de ferestre.

Mânere Hoppe, GU, Roto.
window handle
window handle
window handle
window handle
window handle
window handle
window handle
window handle
window handle
window handle
window handle
window handle

Ferestre Rehau Euro Desing 70

Avantaj-AV Partenerul tău în excelență cu REHAU EURO DESIGN 70 și feronerie Siegenia.

Avantaj este mândru să vă prezinte nu doar profilul de calitate înaltă REHAU EURO DESIGN 70, ci și combinația unică a tehnologiilor moderne cu feroneria de înaltă calitate Siegenia, creând sisteme de ferestre care îmbină eleganța și funcționalitatea.

Feroneria Siegenia, alături de REHAU EURO DESIGN 70, adaugă un nou nivel de funcționalitate ferestrelor tale. Acest brand german este un simbol al fiabilității și inovației în lumea sistemelor de ferestre. Combinarea profilului cu feroneria Siegenia oferă nu doar o estetică impecabilă, ci și cel mai înalt nivel de confort și siguranță.

Tehnologii Inovatoare REHAU: REHAU EURO DESIGN 70 este rezultatul unei experiențe îndelungate și a artei inginerești, oferind soluții tehnice unice. Profilul este fabricat din plastic de înaltă calitate, asigurând o izolație termică excelentă și o durată lungă de viață. Tehnologiile utilizate în dezvoltare garantează rezistența la condițiile atmosferice, radiațiile ultraviolete și alte factori externi.

REHAU EURO DESIGN 70 nu oferă doar caracteristici tehnice remarcabile, ci și un design uimitor. Linii moderne, forme elegante și o varietate de soluții de culoare fac acest profil o alegere perfectă pentru cei care apreciază stilul și rafinamentul.

Cu Avantaj-AV, obții nu doar sisteme de ferestre, ci o soluție cuprinzătoare, în care REHAU EURO DESIGN 70 și feroneria Siegenia se unesc în armonie între stil și funcționalitate. Permiteți casei tale să strălucească cu noi culori prin soluțiile noastre inovatoare pentru sistemele de ferestre.

Eficiența energetică

Utilizarea materialelor de înaltă calitate și a tehnologiilor inovatoare asigură o izolație termică excelentă, reducând consumul de energie și economisindu-vă resurse financiare.

Compatibilitate ecologică

REHAU EURO DESIGN 70 este produs în conformitate cu standardele moderne de siguranță ecologică, făcându-l o alegere responsabilă pentru cei care apreciază grija față de mediu înconjurător.

O gamă largă de design

Diversitatea culorilor și formelor vă permite să individualizați spațiul ferestrei dvs., conform preferințelor și stilului interior.

Rezistență și durabilitate

Profilul este rezistent la acțiunea timpului, condițiilor atmosferice și radiației ultraviolete, asigurând o durată lungă de viață fără pierderea calității.
Galerie

Caracteristicile EURO DESIGN 70

Adâncimea constructivă (de montaj) 70 mm.
Numărul de camere în profil 5 camere
Grosimea construcției (toc + cercevea) 116 mm.
Coeficientul de transfer termic Uf = 1,3 W/m²K
Coeficientul de rezistență termică Rf = 0,8 m²K/W
Izolare fonică până la Rw,P = 43 dB
Securitate până la clasa 2 conform ENV 1627
Permeabilitatea la aer clasa 4 conform EN 12207
Rezistență la apă până la clasa 9A conform EN 12208
Garnitura EPDM 2 contururi de etanșare
osimea maximă termopan 32 - 40 mm.

Caracteristicile ferestrelor termopan

4 / 24 / 4Low-E Sticlă de 4 mm / distanță de 24 mm / sticlă de 4 mm cu acoperire Low-E
4 / 10 /4 / 10 / 4Low-E Sticlă de 4 mm / distanță de 10 mm / sticlă de 4 mm / distanță de 10 mm / sticlă de 4 mm cu acoperire Low-E
6tr. / 20 / 6tr.Low-E Sticlă triplex 3+3 mm / distanță 20 mm / sticlă triplex 3+3 mm cu acoperire Low-E
4iz./ 10 /4 / 10 / 4Low-E Sticlă de 4 mm cu acoperire izosol / distanță 10 mm / sticlă 4 mm / distanță 10 mm / sticlă 4 mm cu acoperire Low-E
8tr. / 12 / 4 / 10 / 6tr.Low-E Sticlă triplex 4+4 mm / distanță 12 mm / sticlă 4 mm / distanță 10 mm / sticlă triplex 3+3 mm cu acoperire Low-E
8tr.iz. / 12 / 4 / 10 /6tr.Low-E Sticlă triplex de 4+4 mm cu acoperire izosol / distanță 12 mm / sticlă 4 mm / distanță 10 mm / sticlă triplex 3+3 mm cu acoperire Low-E
Euro - 60
Euro - 70
Synego
Geneo
Wood
Colectăm cookie-uri pentru a analiza traficul și performanța site-ului nostru web;
Nu colectăm niciodată date personale
Accept