Echipare

"Siegenia"

Feroneria Siegenia – încarnarea fiabilității și inovației în lumea sistemelor de ferestre. Combinarea unei rezistențe remarcabile cu un design inteligent asigură siguranța, ușurința în utilizare și o ventilație optimă. Materialele de înaltă calitate garantează durabilitatea, făcând feroneria Siegenia o alegere ideală pentru construcțiile moderne de ferestre.

Mânere Hoppe, GU, Roto.
window handle
window handle
window handle
window handle
window handle
window handle
window handle
window handle
window handle
window handle
window handle
window handle

Ferestre Rehau Geneo

În căutarea materialelor ideale pentru designul modern și pentru zonele extinse de închidere cu sticlă, apelați la tehnologiile avansate ale aeronauticii cu RAU-FIPRO! Acest material avansat compozit din fibră combină două componente cheie: materialul de suprafață al profilului și materialul de fibră de armare. Interacțiunea acestor elemente îmbunătățește semnificativ caracteristicile materialului.

RAU-FIPRO face fereastra noastră REHAU GENEO ușoară și fiabilă datorită construcției atent concepute a cadrului. Materialul unic permite, în 90% din cazuri, renunțarea la armătura din oțel, evitând apariția podurilor termice. Suprafața de înaltă calitate a profilului REHAU GENEO rezistă la influențele atmosferice, facilitând întreținerea ferestrei.

Combinația de compozit de fibră extrem de rezistent și geam termoizolant asigură o izolație termică excelentă, cu valori Rw de până la 1,67 m²K/W. Sistemul nostru de profil REHAU GENEO respectă standardele caselor cu consum redus de energie, confirmate de certificarea Institutului de Cercetări asupra Clădirilor Eficiente din Darmstadt, Germania. REHAU GENEO PHZ reprezintă un nou nivel de eficiență energetică în lumea sistemelor moderne de ferestre.

Eficiența energetică

Aplicarea tehnologiilor avansate și a materialelor de înaltă calitate asigură o izolație termică eficientă, conducând la reducerea consumului de energie și economii financiare.
Izolație fonică

Indiferent pe ce stradă locuiți - lângă autostradă, aeroport sau vecini cu hobby-uri zgomotoase. REHAU GENEO asigură o protecție fiabilă împotriva zgomotului nedorit datorită ferestrelor termoizolante și materialului inovator RAU-FIPRO. Corespunde celor mai înalte standarde de izolare fonică - clasă 5 conform normelor de construcție.

O gamă largă de design

Diversitatea culorilor și formelor vă oferă posibilitatea de a conferi un caracter unic spațiului dvs. de fereastră, în concordanță cu preferințele și stilul interiorului dvs.

Rezistență și durabilitate

Profilul este rezistent la influența timpului, condițiilor atmosferice și radiației ultraviolete, asigurând o durată lungă de utilizare fără deteriorarea calității.
Galerie

Caracteristicile REHAU GENEO

Adâncimea constructivă (de montaj) 86 mm.
Numărul de camere în profil 6 camere
Coeficientul de transfer termic Uf = 0,89 W/m²K
Coeficientul de rezistență termică Rf = 1,16 m²K/W
Izolare fonică până la Rw,P = 50 dB
Securitate până la clasa RC3
Permeabilitatea la aer clasa 4 conform EN 12207
Rezistență la apă până la clasa 9A conform EN 12208
Garnitura EPDM 3 contururi de etanșare
Grosimea maximă termopan 53 mm.

Caracteristicile ferestrelor termopan

4 / 16 /4 / 16 / 4Low-E Sticlă de 4 mm / distanță de 16 mm / sticlă de 4 mm / distanță de 16 mm / sticlă de 4 mm cu acoperire Low-E
6tr. / 14 / 4 / 14 / 6tr.Low-E Sticlă triplex de 3+3 mm / distanță de 14 mm / sticlă de 4 mm / distanță de 14 mm / sticlă triplex de 3+3 mm cu acoperire Low-E
4iz./ 16 /4 / 16 / 4Low-E Sticlă acoperită cu izosol de 4 mm / distanță de 16 mm /sticlă de 4 mm /distanță de 16 mm / sticlă de 4 mm cu acoperire Low-E
8tr. / 14 / 4 / 12 / 6tr.Low-E Sticlă triplex de 4+4 mm / distanță de 14 mm / sticlă de 4 mm / distanță de 12 mm / sticlă triplex de 3+3 mm cu acoperire Low-E
8tr.iz. / 14 / 4 / 12 /6tr.Low-E Sticlă triplex de 4+4 mm cu spray izosol / distanță de 14 mm / sticlă de 4 mm / distanță de 12 mm / sticlă triplex de 3+3 mm cu acoperire Low-E
Euro - 60
Euro - 70
Synego
Geneo
Wood
Colectăm cookie-uri pentru a analiza traficul și performanța site-ului nostru web;
Nu colectăm niciodată date personale
Accept