Echipre

Siegenia

Feroneria Siegenia – încarnarea fiabilității și inovației în lumea sistemelor de ferestre. Combinarea unei rezistențe remarcabile cu un design inteligent asigură siguranța, ușurința în utilizare și o ventilație optimă. Materialele de înaltă calitate garantează durabilitatea, făcând feroneria Siegenia o alegere ideală pentru construcțiile moderne de ferestre.

Mânere Hoppe, GU, Roto.
window handle
window handle
window handle
window handle
window handle
window handle
window handle
window handle
window handle
window handle
window handle
window handle

Ferestre Rehau Synego

Avantaj-AV Partenerul dvs. de încredere în lumea soluțiilor inovatoare pentru ferestre. Ne mândrim cu prezentarea profilului REHAU SYNEGO – un sistem de înaltă tehnologie creat pentru cei care apreciază fiabilitatea, eficiența energetică și stilul în fiecare detaliu.

REHAU SYNEGO este rezultatul experienței îndelungate în industria tehnologiilor pentru ferestre. Acest profil oferă o combinație perfectă de rezistență, funcționalitate și estetică. Construcția sa inovatoare și tehnologiile avansate permit crearea unor sisteme de ferestre care se conformează celor mai înalte standarde de calitate.

Una dintre caracteristicile cheie ale REHAU SYNEGO este eficiența sa remarcabilă din punct de vedere energetic. Acest profil este conceput pentru a asigura izolație termică maximă și pentru a minimiza pierderile de energie. Acest lucru nu numai că reduce costurile de încălzire și climatizare, dar contribuie și la îmbunătățirea durabilității ecologice a casei dvs.

În plus, REHAU SYNEGO se remarcă prin nivelul său ridicat de siguranță și durabilitate. Materialele utilizate în producție conferă rezistență la influențele exterioare, cum ar fi umiditatea, radiațiile ultraviolete și variațiile de temperatură. Acest lucru asigură o durată lungă de viață a construcțiilor ferestrelor create pe baza REHAU SYNEGO.

Datorită tehnologiei (High Definition Finishing), suprafața profilului este și mai netedă, iar murdăria nu se depune pe suprafața profilului, astfel încât ferestrele dvs. strălucesc în fiecare zi ca noi.

Avantaj-AV oferă o gamă largă de culori și finisaje pentru a satisface gusturile individuale și pentru a se potrivi designului casei dvs. Suntem pregătiți să vă oferim sisteme de ferestre de înaltă calitate, create cu ajutorul profilului REHAU SYNEGO, pentru a face casa dvs. confortabilă, elegantă și eficientă energetic. Contactați-ne astăzi, și vă vom ajuta să alegeți soluția perfectă pentru casa dvs.!

Eficiența energetică

Utilizarea tehnologiilor de ultimă generație și a materialelor de înaltă calitate asigură o izolație termică eficientă, ceea ce duce la reducerea consumului de energie și economii financiare.

Compatibilitate ecologică

Ferestrele REHAU SYNEGO sunt create respectând standardele moderne de siguranță ecologică, ceea ce le face o alegere responsabilă pentru cei care apreciază grija față de mediu.

O gamă largă de design

Diversitatea de culori și forme vă oferă posibilitatea de a conferi un caracter unic spațiului dvs. de ferestre, potrivindu-se preferințelor și stilului dvs. de interior.

Rezistență și durabilitate

Datorită tehnologiei (High Definition Finishing), suprafața profilului este și mai netedă, iar murdăria nu se depune pe suprafața profilului, astfel încât ferestrele dvs. strălucesc în fiecare zi ca noi.
Galerie

Caracteristicile REHAU SYNEGO

Adâncimea constructivă (de montaj) 80 mm.
Numărul de camere în profil 6 / 7 canere
Armarea profilului 1,5 mm.
Coeficientul de transfer termic Uf = 0,94 Вт/м²K
Coeficientul de rezistență termică Rf = 1,06 м²K/Вт
Izolare fonică până la Rw,P = 46 dB
Securitate până la clasa RC3
Permeabilitatea la aer clasa 4 conform EN 12207
Rezistență la apă până la clasa 9A conform EN 12208
Garnitura RAU-PREN 3 contururi de etanșare
Grosimea maximă termopan 51 mm.

Caracteristicile termopan

4 / 16 /4 / 16 / 4Low-E Sticlă de 4 mm / distanță 16 mm / sticlă de 4 mm / distanță 16 mm / sticlă de 4 mm cu acoperire Low-E
6tr. / 14 / 4 / 14 / 6tr.Low-E Sticlă triplex 3+3 mm / distanță 14 mm / sticlă de 4 mm / distanță 14 mm / sticlă triplex 3+3 mm cu acoperire Low-E
4iz. / 16 / 4 / 16 / 4Low-E Sticlă de 4 mm cu acoperire izosol / distanță 16 mm / sticlă 4 mm / distanță 16 mm / sticlă 4 mm cu acoperire Low-E
8tr. / 14 / 4 / 12 / 6tr.Low-E Sticlă triplex 4+4 mm / distanță 14 mm / sticlă 4 mm / distanță 12 mm / sticlă triplex 3+3 mm cu acoperire Low-E
8tr.iz. / 14 / 4 / 12 /6tr.Low-E Sticlă triplex 4+4 mm cu acoperire izosol / distanță 14 mm / sticlă 4 mm / distanță 12 mm / sticlă triplex 3+3 mm cu acoperire Low-E
Euro - 60
Euro - 70
Synego
Geneo
Wood
Colectăm cookie-uri pentru a analiza traficul și performanța site-ului nostru web;
Nu colectăm niciodată date personale
Accept