Ferestre

Încredere testată dea lungul anilor

25 de ani pe piață

Propria producere

Produse inovative

Partener autorizat Rehau

DETALII

Calculator ferestre PVC

Măsurare gratuită

Despre noi

Compania Avantaj-AV cel mai mare producător de ferestre caută permanent metode de diversificare şi îmbunătățire calitativă şi cantitativă a ofertei de produse. Ne propunem să obținem reputația unei firme care are drept motto „excelența” în tot cea ce face. Avantaj-AV deține o hală de producție dotată cu instalații şi mașini automate de origine Germană. Care permite productivitate, oferind garanția execuției unor produse de cea mai bună calitate.

Compania a reușit să dezvolte un sistem complet, cu nenumărate alternative în ceea ce privește profilul, accesoriile, rigidizarea cu oțel zincat.

Succesul pe piață al companiei este datorat celui mai important patrimoniu şi anume cel uman. De asemenea, organizarea pe departamente – vânzări și proiectare, producție, transport, montare – permite o atentă urmărire a procesului de producție şi a nivelului de satisfacție a clienților.

Garanție 15 ani
Instalare 5 zile
10 min. calculăm oferta

Aveți nevoie de ajutor? Telefon de contact:

(+373) 22 222 300

Certificatul de acordare a statutului de „Partener Autorizat REHAU” se oferă companiei în funcție de rezultatele auditului efectuat de către departamentul tehnic companiei Rehau. Avantaj-AV confirmă anual acest statut ceea ce însemnă o garanție a calității produselor și respectarea tuturor cerințelor tehnologice pentru fabricarea tâmplăriei PVC.

Clienți corporativi

Parteneriat distribuție

Pentru arhitecți și designeri

0
%
clienți ne recomandă
0
ani de experiența
0
clienți mulțumiți

Produse

Ferestre PVC

Ferestre din lemn

Uși din profil PVC

Accesorii tâmplărie

NOUTĂȚI

Noutăți
octombrie 25, 2020

Sticlă decorativă pentru ferestre și uși

Sticla decorativă cu un disen care se repetă arată excelent ca design  în interior. Scopul său principal este de a transmite frumos lumina soarelui și pentru a spori intimitatea camerei.…
Noutăți
septembrie 29, 2020

Ferestre din lemn

Lemnul este un material excelent utilizat în construcție, având caracteristici fizice ridicate. Mai mult, acest material natural este inofensiv pentru oameni. Schimb natural de aer.
Noutăți
septembrie 28, 2020

UȘI PENTRU BALCON ȘI LOGII

Balconul poate deveni camera ta de vis Poate vrei o zonă de relaxare? - Ușor! Pentru aceasta ai nevoie de o măsuță mică, o canapea moale, un fotoliu ... Și…

Partenerii noștri

Procesul de lucru

Created with Snap
01

Consultația cu manager

02

Măsurare gratuita

03

Pregătim proiect de design

04

Producem

05

Livrarăm și montăm gratis comanda

06

Încheierea lucrărilor

Datele personale de contact sunt în siguranță și nu vor fi transmise persoanelor terțe.

CONTACTEAZĂ-NE

sau Contactează-ne (+373) 22 222 300