Echipare

Sertare glisante "BLUM", "HETTICH"
выдвижные ящики
выдвижные ящики
Выдвижные ящики “BLUM”, “HETTICH”
Выдвижные ящики “BLUM”, “HETTICH”
Выдвижные ящики “BLUM”, “HETTICH”
Выдвижные ящики “BLUM”, “HETTICH”
Выдвижные ящики “BLUM”, “HETTICH”
Выдвижные ящики “BLUM”, “HETTICH”
Iluminare cu LED "REJS" și altele
Корпусная мебель LED освещение
Корпусная мебель LED освещение
Корпусная мебель LED освещение
Корпусная мебель LED освещение
Mânere "HETTICH", "CITTERIO", "GAMET" și altele
manele
manele
manele

Mobilier modular

Compania Avanataj AV este un producător de vârf al mobilierului modular de înaltă calitate, oferind soluții inovatoare pentru interioarele moderne. Combinația de design remarcabil, funcționalitate și calitate superioară a materialelor face produsele acestei companii deosebit de competitive în segmentul lor.

Fundația fiecărui produs este reprezentată de utilizarea materialelor de înaltă tehnologie, cum ar fi plăcile aglomerate durabile “EGGER”, “SKIN”, “CLEAF”, MDF furniruit, lemn natural, asigurând durabilitatea și fiabilitatea construcției. Măiestria și atenția la detalii în producție subliniază calitatea fiecărui element de mobilier.

Designul Avanataj AV se remarcă prin soluții elegante și moderne care se integrează armonios în diverse interioare. Nuanțele nobile, culorile vibrante și formele inovatoare fac fiecare piesă de mobilier unică și remarcabilă.

Compania acordă o atenție deosebită funcționalității produselor sale. Diverse compartimente, sertare, rafturi glisante și sisteme integrate de depozitare asigură utilizarea optimă a spațiului. Avanataj AV creează mobilier care nu este doar frumos, ci și practic în utilizarea cotidiană.

Politica de prețuri a companiei face produsele sale accesibile pentru o gamă largă de consumatori, oferind calitate înaltă la un cost adecvat.

Cu Avanataj AV, fiecare client primește nu doar mobilier funcțional și elegant, ci și un partener de încredere în crearea unui spațiu confortabil în propria casă sau birou.

Funcționalitate

Unul dintre principalele avantaje ale mobilierului modular este funcționalitatea sa. Este proiectat pentru a utiliza spațiul în mod eficient. Diverse compartimente, sertare glisante, rafturi și dulapuri asigură depozitarea comodă și organizată a obiectelor, ceea ce este deosebit de important în condițiile unui spațiu limitat.

Rezistența la uzură

Mobila modulară fabricată din materiale de calitate, cum ar fi plăcile aglomerate durabile PAL, MDF sau lemn masiv, de obicei, dispune de o rezistență la uzură și o durabilitate ridicate. Aceasta o face o alegere excelentă pentru cei care caută mobilier capabil să reziste mulți ani fără a-și pierde aspectul și funcționalitatea inițiale.

Asamblare rapidă

Mobila modulară este adesea vândută în stare demontată, ceea ce facilitează transportul și reduce costurile de livrare. Asamblarea de obicei nu necesită abilități speciale și poate fi realizată chiar și fără ajutor profesional, economisind timp pentru cumpărători.

Diversitatea designului

Mobila modulară oferă o gamă largă de designuri și stiluri, permițând să satisfacă diverse gusturi și nevoi ale consumatorilor. De la linii moderne la forme clasice, de la nuanțe neutre la culori vibrante – fiecare poate găsi o opțiune potrivită pentru interiorul său.

Galerie
Bucătărie
Dressing
Modulară
Dormitor
Baie
Colectăm cookie-uri pentru a analiza traficul și performanța site-ului nostru web;
Nu colectăm niciodată date personale
Accept