Ușile
Interiori
Intrare
Ferestre
De Plastic
De lemn
Dale
De Pavaj
Borduri
Mobila
De cabinet
La comanda
Mobila de gradina
Mobila de gradina
Din lemn

Compania Avantaj a fost fondată în 1995

De-a lungul intregii perioade, ne-am impus ca o companie producatoare cu o reputatie impecabila. Produsele noastre sunt solicitate nu numai în Moldova, ci și în Franța, Italia, Germania, Spania, România și SUA.

În producția noastră, folosim atât tehnologii și materiale tradiționale, cât și soluții tehnologice noi.
Principalele produse ale firmei noastre sunt: ​​placi de pavaj, ferestre si usi din profil PVC REHAU, precum si lemn, usi de intrare, usi de interior din MDF si lemn, mobilier, mobilier de gradina si elemente de decor stradal.

Ce oferim

usi de interior la comanda de la avantaj

Achiziționând produsele noastre, obțineți mai mult decât uși! Câștigi fiabilitate, calitate, precum și individualitatea ușilor tale! Facem uși de peste 20 de ani.

ferestre din lemn si pvc la comanda de la avantaj

Avantaj creează cele mai bune ferestre pentru casa ta! Avem mulți ani de experiență în acest domeniu și suntem gata să vă oferim numai rezultate de înaltă calitate. Ferestrele noastre sunt realizate numai din cele mai bune materiale, de orice configuratie.

plăci de pavaj
№1 în moldova

Lucru la cheie. Plecarea unui specialist pentru măsurători. Peste 50 de tipuri de modele de plăci de pavaj pentru un design unic.

mobila dulap
la comanda de la avantaj

Firma Avantaj va ofera la comanda mobilier de cabinet din mahon, pin, MDF, PAL laminat.

produse din lemn la comanda de la avantaj

Firma Avantaj produce foișoare la comandă, case cu rame, mobilier de terasă și multe altele, realizate din materiale naturale precum pin, stejar, frasin, mahon - meranti.

clienții noștri

Colectăm cookie-uri pentru a analiza traficul și performanța site-ului nostru web;
Nu colectăm niciodată date personale
Accept