Ușile
Interiori
Intrare
Ferestre
De Plastic
De lemn
Dale
De Pavaj
Borduri
Mobila
De cabinet
La comanda
Mobila de gradina
Mobila de gradina
Din lemn

Mobila la comanda de la Avantaj

Producem mobilier la comandă de peste 28 de ani. Toate mobilierul produs de noi este proiectat de designeri conform dorințelor dumneavoastră folosind o gamă largă de materiale. Principalele zone sunt: ​​bucatarii, livinguri, dressing-uri, dormitoare, bai, mobilier comercial si de birou, mobilier pentru camerele copiilor. Cu mulți ani de experiență, garantăm produse de înaltă calitate.

furniture Avantaj
Galerie

bucătărie

Bucătăria este unul dintre elementele principale ale interiorului. Mobilierul de bucătărie bun ar trebui să aibă calități estetice ridicate și să se încadreze în interiorul general al unității. În plus, se acordă o atenție deosebită ergonomiei mobilierului de bucătărie. In productie se foloseste intreaga gama existenta de materiale precum: lemn, sticla, laminat, PAL, MDF, plastic, metal si multe altele. Folosim materiale de la producători de top.
Proiectăm și fabricăm conform dorințelor dumneavoastră.
O atenție deosebită se acordă caracterului practic și comodității acestora.

kitchen Avantaj
Galerie

dormitor

În producția de mobilier pentru dormitor, se acordă o atenție deosebită confortului și confortului. In productie se foloseste intreaga gama existenta de materiale precum: lemn, sticla, laminat, PAL, MDF, plastic, metal si multe altele. Sunt folosite materiale de la producători de top.
Proiectăm și fabricăm conform dorințelor dumneavoastră.
O atenție deosebită se acordă caracterului practic și confortului acestora.

bedroom Avantaj
Galerie

băi

Mobilierul de baie este realizat în principal din materiale care pot rezista la expunerea prelungită la umiditate și temperatură ridicată.
În producție, se utilizează întreaga gamă de materiale existente, cum ar fi lemn, sticlă, laminat, PAL, MDF, plastic, metal și mult mai mult.
Proiectăm și fabricăm conform dorințelor dumneavoastră.
O atenție deosebită se acordă caracterului practic și comodității acestora.

bathroom Avantaj
Galerie

dulapuri

În producția de dulapuri se folosește întreaga gamă existentă de materiale, precum lemn, sticlă, laminat, PAL, MDF, plastic, metal și multe altele.
Proiectăm și fabricăm după dorințele dumneavoastră.
Special atenția la proiectarea acestor elemente de mobilier se concentrează pe practic și comoditate.

cupboard Avantaj
Galerie

Mese

Producem diverse mese, in functie de scopul acestora, mese pentru sufragerie, zona de lucru, masute de cafea si altele.
In productie se foloseste intreaga gama de materiale existenta, precum: lemn, sticla, laminat, PAL , MDF, plastic, metal și multe altele. Folosim materiale de la producători de top.
Proiectăm și fabricăm conform dorințelor dumneavoastră.
O atenție deosebită se acordă confortului și caracterului practic al acestora.

tables Avantaj
Galerie

rafturi

Rafturile sunt decor și plus pentru orice interior. In productie se foloseste intreaga gama existenta de materiale precum: lemn, sticla, laminat, PAL, MDF, plastic, metal si multe altele. Folosim materiale de la producători de top.
Proiectăm și fabricăm conform dorințelor dumneavoastră.
O atenție deosebită se acordă caracterului practic și comodității acestora.

racks Avantaj
Galerie

mobilier de profil

Producem o varietate de mobilier de birou, de la mese de birou până la un set complet de spații mari de birou. Producem mobilier pentru hoteluri, magazine, saloane, restaurante etc. Folosim intreaga gama existenta de materiale, precum: lemn, sticla, laminat, PAL, MDF, plastic, metal si multe altele.
Proiectam si producem ținând cont de dorințele tale.

profile furniture Avantaj
Galerie

fiabilitate dovedită de-a lungul anilor

Mobilierul pentru casa sau birou trebuie sa fie estetic, functional, in armonie cu interiorul existent. Este exact ceea ce produce compania noastră. Catalogul nostru conține o selecție largă de materiale, armături, care sunt utilizate pentru fabricarea de produse de înaltă calitate din lemn natural (pin, mahon din soiul Meranti), PAL laminat, MDF.

În magazinele online obișnuite, sunt de vânzare modele standard, tipice de mobilier de dulap. Daca doriti sa achizitionati un model original, spectaculos, care sa se incadreze cat mai corect in interiorul existent, puteti comanda un produs conform unui proiect special in cadrul companiei noastre. Realizam productia si comercializarea modelelor clasice si moderne.

Dimensiunile produsului pot fi selectate în funcție de caracteristicile camerei. Chiar și pentru o cameră mică, au fost dezvoltate multe modele elegante, practice. Datorită caracteristicilor de design, paturi, dulapuri, căști etc. nu ocupa mult spatiu. În același timp, rămân funcționale și frumoase.

avantajele noastre

produse de înaltă calitate
fabrica proprie în Chișinău
echipamente moderne
individualitate și unicitate
Colectăm cookie-uri pentru a analiza traficul și performanța site-ului nostru web;
Nu colectăm niciodată date personale
Accept