Sisteme glisante “REHAU”

Avantaj AV este mândru să prezinte sistemele glisante REHAU, o soluție inovatoare pentru interioare moderne. Aceste sisteme se disting prin calitate remarcabilă, funcționalitate și design elegant, făcând spațiile mai mult confortabil și estetic.

REHAU este lider în producția de soluții inginerești pentru construcții, iar sistemele lor glisante au devenit un simbol high-tech și de încredere. Avantaj AV este un partener oficial al REHAU, oferind clienților produse care îndeplinesc cele mai înalte standarde.

sistemele de alunecare REHAU oferă posibilități unice pentru organizarea spațiului. Aceste sisteme întruchipează Utilizează tehnologie avansată, asigurând ușurința utilizării și fiabilitatea în funcționare. Datorită varietății cu soluții de design și configurații, REHAU și Avantaj-AV creează mobilier care să răspundă nevoilor fiecare client.

avantajele sistemelor de alunecare REHAU includ un grad ridicat de rezistență la uzură, fiabilitate în funcționare și apel estetic. Aceste sisteme sunt ideale pentru crearea de mobilier în bucătării, vestiare, dormitoare și alte camere în care ergonomia și ușurința de Utilizare sunt importante.

Avantaj AV, care lucrează cu REHAU, garantează instalarea profesională a sistemelor de alunecare, maximizând potențial. Compania noastră se străduiește să se asigure că fiecare client primește o soluție individuală care să răspundă nevoilor sale. Satisfacerea nevoilor și aducerea satisfacției din utilizarea tehnologiilor moderne în interior.

 

Securitate

Fitinguri speciale care fac posibilă blocarea deschiderilor.
siegenia security

Linia "Rehau"

Sisteme de ferestre Rehau de la 4 la 6 configurații de profil de cameră.
rehau window

Izolație termică

Menține temperatura dorită în apartament. Indiferent dacă aveți o fundație veche sau o clădire nouă.
Бережность окон

Izolare fonică

Profilele cu 5 și 6 camere cu ferestre cu geam termopan cu 3 camere vor proteja chiar și camerele slab amplasate de zgomot.
звукоизоляция Rehau

Conservarea exteriorului

Când schimbați o fereastră cu una nouă, inginerii noștri pot repeta orice configurație a ferestrei sau ușii anterioare.
exterier rehau
Ferestre
Uși
Portale
Accesorii
Colectăm cookie-uri pentru a analiza traficul și performanța site-ului nostru web;
Nu colectăm niciodată date personale
Accept