Sticla decorativă

Sticla decorativă reprezintă diverse tipuri de sticlă, procesate cu metode speciale pentru a le conferi un caracter estetic și funcțional. Această diversitate include sticlă mată, colorată, gravată, lacuită și multe alte opțiuni.

Sticla mată furnizează iluminare difuză, creând o atmosferă plăcută în încăpere. Sticla colorată poate fi folosită pentru reglarea nivelului de lumină și crearea unei intimități. Sticla gravată este decorată cu modele sau desene, adăugând un element rafinat în designul interior. Sticla lacuită are o rezistență ridicată la umiditate și substanțe chimice.

Sticla decorativă este larg utilizată în construcția modernă, designul interior și fabricarea mobilierului, conferind încăperilor un stil și o funcționalitate unică.

Estetică

Sticla decorativă îmbogățește interiorul cu modele, culori și texturi unice, conferind încăperii eleganță și originalitate.

image

Confidențialitate

Sticla mată și acidată asigură confidențialitatea, păstrând în același timp fluxul natural de lumină.

image

Funcționalitate

Poate fi utilizat în diferite construcții, inclusiv ferestre, uși, despărțitoare, precum și ca element de decor pentru mobilier.

Pătrundere a luminii

Permite luminii naturale să pătrundă în încăpere, creând în același timp o iluminare moale și plăcută.

Ferestre
Uși
Portale
Accesorii
Colectăm cookie-uri pentru a analiza traficul și performanța site-ului nostru web;
Nu colectăm niciodată date personale
Accept