Uși ascunse
Uși din sticlă
Uși design
Uși întrare
Uși nestandarte

avantajele noastre

producție de la 18 zile
propria fabrica
tehnologie europeană
garanție 12 luni

uși personalizate
de la Avantaj este cea mai bună alegere!

Achiziționând produsele noastre, obțineți mai mult decât uși! Câștigi fiabilitate, calitate, precum și individualitatea ușilor tale! Facem uși de peste 20 de ani.

black door

UȘILE AVANTAJ SUNT SIGURE ȘI DE FIABILITATE

Ușile companiei noastre sunt realizate din materii prime naturale ecologice, folosind cele mai bune materiale de calitate europeană. Toate produsele trec prin multe etape de procesare și control strict al calității. Și abia după aceea ajung la client.

black white door

USI UNICA DE LA AVANTAJ

Compania AVANTAJ va realiza ideea, visul sau soluția de proiectare dvs.! Am luat și am desființat sensul de „standard” în producția noastră! Toate ușile noastre sunt realizate doar la comandă, nu avem modele și culori standard. Unicitate și individualitate în fiecare ușă. Model, marime, culoare sunt toate la cererea clientului.

brown mdf door

UȘILE SUNT DE DIFERITE CATEGORIE

Orice ușă are propriul scop, cum ar fi o ușă de intrare sau de interior. Firma noastra are o selectie variata de diferite categorii de usi pentru diverse intrebuintari, fie ca este vorba de usa de sticla catre o baie sau usa din lemn natural, fie poate o usa din MDF sau de tip “invizibil”.

white mdf door
Colectăm cookie-uri pentru a analiza traficul și performanța site-ului nostru web;
Nu colectăm niciodată date personale
Accept