Doors Rehau

Uși de intrare din profil
„REHAU”

Ușa de la intrare este elementul principal al casei, conectând confortul interior cu mediul exterior. Prin urmare, ușa din față trebuie să îndeplinească anumite proprietăți precum izolarea fonică, izolarea termică și protecția împotriva efracției.

Izolație termică

Sistemul de uși REHAU combină performanțe excelente de izolare termică, profile de înaltă calitate și design elegant. Panourile sandwich decorative pentru uși sunt realizate din plăci solide din PVC de înaltă calitate, în interiorul cărora există un material excelent de izolare termică - spumă poliuretanică extrudată.

Putere

Ușile din profil Rehau sunt rezistente la condițiile climatice externe, la apariția condensului, umidității, fragmentelor de gheață și mucegaiului fungic pe suprafața lor. Rezistența profilului Rehau la radiațiile ultraviolete garantează o culoare albă pură a suprafeței, fără nuanțe de galben.

Securitate sub control

Ușile Rehau sunt compatibile cu diferite tipuri de încuietori, precum și cu fitinguri antiefracție Siegenia care oferă protecție casei tale.

Izolare fonică

Datorită elementelor structurale utilizate în construcția ușilor de intrare, acestea au proprietăți excelente de izolare fonică.

Doors Meranti

Usi de intrare din lemn
"meranti"

Inspirate de frumusețea naturală, ușile de intrare Meranti mahon de la Avantaj-AV combină eleganța și durabilitatea. Textura unică, nuanța caldă și caracteristicile remarcabile fac din fiecare ușă o operă de artă unică, oferind stilului și confortului casei tale.

Estetică și unicitate

Ușile de intrare din mahon Meranti natural de la Avantaj AV au o estetică unică și un aspect cald, natural. Acest copac se caracterizează printr-o textură frumoasă, o culoare bogată și modele unice, care conferă personalității și stilului casei tale.

Rezistență și durabilitate

Meranti este un lemn cunoscut pentru rezistența sa ridicată la umiditate, insecte și ciuperci. Folosind ușile de intrare Avantaj AV realizate din acest material, obțineți un produs cu rezistență și durabilitate uimitoare. Aceasta înseamnă că ușa ta te va servi și te va încânta mulți ani de acum încolo.

Izolație termică

Meranti are caracteristici excelente de izolare termică, ceea ce face ca ușile din acest Lemn să fie eficiente în ceea ce privește conservarea căldurii în cameră. Acest lucru vă permite să reduceți consumul de energie pentru încălzire, oferind confort și economii în casa dvs.

Deservirea

Ușile de intrare Meranti nu sunt doar frumoase, ci și relativ ușor de întreținut. De obicei, nu necesită întreținere complexă și pot fi restaurate cu ușurință dacă este necesar. Acest lucru vă oferă încredere în păstrarea pe termen lung a aspectului ușii dvs. cu eforturi minime de întreținere.

Galerie
Ferestre
Uși
Portale
Accesorii
Colectăm cookie-uri pentru a analiza traficul și performanța site-ului nostru web;
Nu colectăm niciodată date personale
Accept