Servicii

Servicii

Comandând uși în compania noastră oferim următoarele tipuri de servicii:

  • Măsurare;

  • Demontarea;

  • Pregătirea deschiderilor;

  • Supravegherea tehnică;

  • Montarea;

  • Servicii de transport.

Свяжитесь с нами!

(+373) 22 210 888

Avantaj

Măsurare

Specialistul nostru se va deplasa la Dvs. pentru a lua masurile și a va ajuta sa găsiți soluția perfecta pentru proiectarea ușii. Va pregăti specificațiile tehnice și recomandări   pentru pregătirea deschiderilor, instalarea rosturilor de podea și alte condiții care afectează calitatea instalării tâmplăriilor  comandate.

Demontarea

tâmplăriilor vechi este un proces complex și imprevizibil. Este efectuat cu cea mai mare grijă. Dacă este posibil, cu păstrarea produselor demontate, decorarea pereților.

Pregătirea deschiderilor

inclusiv lucrările de construcție. În acele cazuri în care este necesar să se efectueze lucrări pregătitoare pentru instalații și clientul nu are meșteri care să le execute, specialiștii companiei noastre le pot face pe cont propriu cu înaltă calitate și într-un timp scurt.

Supravegherea tehnică

este necesară pentru rezolvarea problemelor tehnice complexe și controlul calității lucrărilor pregătitoare, în cazurile în care clientul nu are capacitatea de a controla procesul de pregătire a instalației pentru instalarea tâmplăriilor comandate.

Instalarea

produselor fabricate este o sarcină responsabilă și dificilă, care este îndeplinită de profesioniști care cunosc standardele procesului și sunt capabili să urmărească cu exactitate succesiunea acțiunilor. Complexitatea de execuție depinde de tipul construcțiilor montate

Servicii de transport

Durata de viață a ușilor depinde de calitatea acestora și de instalarea corespunzătoare. Tot odată un element esențial constituie și transportarea construcțiilor. Cu un transport necorespunzător, mărfurile se deformează ușor, ambalajul este sfâșiat, foile sunt zgâriate.

Pentru a exclude orice defecte, compania noastră oferă un serviciu de livrare a ușilor cu vehicule special echipate pentru transportul construcțiilor. Acest serviciu este inclus în costul lucrărilor de instalare și funcționează în municipiul Chișinău. Serviciile de transport în afara orașului sunt negociate suplimentar.

Garanție și post garanție.

În ciuda calității, rezistenței și durabilității produselor noastre, poate fi necesară ajustarea tâmplăriilor sau chiar reparația din când în când. Motivul pentru aceasta poate fi o mulțime de factori: micșorarea obiectului, schimbarea temperaturii și a umidității în încăpere, intensitatea utilizării, uzura accesoriilor etc.
Reglarea efectuată la timp poate prelungi semnificativ durata de viață a construcțiilor și funcționalitatea lor.

Datele personale de contact sunt în siguranță și nu vor fi transmise persoanelor terțe.

CONTACTEAZĂ-NE

sau Contactează-ne (+373) 22 210 888